Burgers die zich verenigen om werk te maken van een betere of mooiere samenleving, die verdienen steun. Steun zowel in de vorm van financiële middelen, publieke aandacht als sympathie en vrijwilligerswerk. Dat zijn immers de elementen die je nodig hebt om voldoende impact te hebben om de wereld een stukje beter te maken.

EthiCom geeft je graag die steun, in de vorm van uitstekend communicatie- , marketing- en fondsenwervingadvies. En waar mogelijk werken we samen projecten en campagnes uit.


EthiCom werd in 2000 opgericht door Koen Van den Broeck. Hij is licentiaat communicatiewetenschappen en politieke wetenschappen en sinds 1988 actief in de communicatiesector. Eerst als journalist bij zowel print- als audiovisuele media, vervolgens als communicatie & fondsenwervingmedewerker bij allerlei NGO's (Amnesty International Vlaanderen, Artsen Zonder Grenzen, Handicap International, SAGO-Jongeren & Latijns-Amerika).

Vandaag is hij nog steeds de trekker van EthiCom, is voorzitter van de Vrienden van de Palestijnse Circusschool en zetelt in de raad van bestuur van Handicap International België.

EthiCom zette o.a. mee de Week van de Fairtrade en het Erfgoedweekend op de kaart, deed de rebranding van het Hasseltse Museum Stellingwerff-Waerdenhof tot Het Stadsmus, ondersteunde de Stichting tegen Kanker gedurende vijf jaar bij haar mediawerk, voerde verschillende succesvolle persacties uit met Vredeseilanden en gaf de communicatie van Velt- Vereniging voor ecologisch leven en tuinieren een nieuwe boost. In de voorbije jaren werkten we zo met tientallen grotere en kleinere ngo's, sociale- en culturele organisaties samen.

 

 
 
koen.png